28.1.06

güzel günün ardından...

Çok mutluyum,herşey o kadar güzel oldu ki..Bana daphne ve T nin planları ve aynı anda gelen bir diger sürpriz o kadar güzel geldi ki anlatamam.Yirmi beş milyon beşyüz seksen bir defa söledim ve yine söleyeceğim:çoook tesekkür ederim!
Sabah beni uyandıram kankam ilkönce yanıma gelceğini söyledi ardından,vazgeçip benim yanına gitmemi istedi(annesi de öyle söyleyince) velhasıl ben de daphne ve T nin planlarını da göz önünde bulundurarak koşa koşa( minibüsle tabiki ne koşmasııı) kankama gittim.Benim için yapılmış bir adet çilekli pasta şirin bir hediye ve en güzeli sımsıcak gülümsemelerle karşılaştım.Aklımdan çok şey geçmedi değil..Bu çok şeyin içinde o kadar 'çok şey' var ki..skullcan beni ordayken aradı,konuştuk ve konuştuk :) Evdeki güzel muhabbetimizin ardından kankam ve sevgilisi sinemaya gitmeye karar verdiler(ben de gitmek istiyorum en kısa zamanda o filme)ee ne de olsa ben tavsiye ettim(öhö öhö öhö)
Daphne ve T nin planına göre benim evde olmam gerkiyordu.Sözünde duran birisi olarak ben deniz dedikleri saatte evimdeydim.Sonra skullcan telefon açtı yine,bana bir paketin gelip gelmediğini sordu.Şaşkınlıkla 'yoo' dediğimi hatırlıyorum.Bir yandan da evi kolaçan ediyorum.Aradan gecen iki dakika sonra yine bir telefon paketinin girişte olduğunu söyledi.Tabi daha da şaşkınlaşan ben ışık hızıyla aşagıya fırladım.Bir de ne göreyim skullcan gözlerimin önünde!!!Ona dokundum,ona sarıldım...Rüya gibiydi herşey.pufidik koydum ismini(hediyem hediyem hehe)
Güzel bir yemeğin ardından[yoksa görgüsüz müyüz,yok canım daha neler:) ] kestaneli pastamı üfledim günün ikinci pastası ve ikinci güzel dileyiğle..Ö teyzem de beni unutmamış:) daphne'den seviğim renklerden olusan bir kolye( hüsran!), T'den tütsü.hiç gerek yoktu inanın hiç gerek yoktu..Sizinle birlikte olmak çok güzeldi.
Bir uğurlama daha :( ve yine arka kalan, gidenin özlemiyle..
Ama gece bitmemiş ki,yarım kalmışlığın ardından daphne ve T ile bütün kızar toplandık modunda devirdik baileysleri...güzel bir kapanış oldu,güzel bir gün oldu...

4 yorum:

Can dedi ki...

.....Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! Seni seviyorum! ......

matilda dedi ki...

değerlisin..

matilda dedi ki...

ha buarada herackles izlemiş o filmi hatta yazmış sitesinde güsel diilmiş,haberin olsun..başka filme gidelim biz,yada sen istanbulda izle o filmi:)

deniz dedi ki...

BEN DE SENİ SEVİYORUMMMMM!!!