21.4.06

dediğim gibi

özlemdi içimi bi hoş eden,keşke uzak olmasan dedirten.sana uzaktan dokunmamı sağlayan,sarılmasam da sevme nedenim.düşünüyorum da herşeyi göze alabilen sana yeteri kadar sevgimi gösteremiyor muyum?
kimi zaman geceleri aniden uyanma sebebim.. yokluğunda seni göremediğimin vermiş olduğu huzursuzluğu azaltan yine senin bitmez tukenemz sevgin.bana öylece bakabilmen, eline oyuncak verilmiş bir kız çocugu gibi olan hallerime katlanman, 'iiiiiiiiii' diye garip selerime karşılık vermiş olduğun sevimli tebessüm, sabrın, sefkatin ve daha nicesi..hayatım anerden girdin, herşey nasıl değişti birden? teşekkürler bitanem!

dersaneye başladığımda tanıştıgım insan,bana dolu bir gülümsemeyle 'merhaba' diyen kocaman kişilik,sonra da hayatımın bi parcası olan ve hep bi yerlerinde saklayacagım prensesim; tüm gelgitlerime rağmen, arada yaptıgım deliliklere ragmen beni hep savunan hep yanımda olan ve arkamda oldugunu bildigim seker kız.muhteşem kahkahan ve sen iyiki varsın!hep şuracıkta olacaksın.

bir sabah seni de yol üstünden aldık seni, azcık tedirgin bakışlarla birseylerin azmini hep gördüm o parlayan gözlerinde.sonunda istediğin yere geldin,şimdi de ilerisini düşünmeye başladın.artık baska alanlarda da güsel seyler olacak seziyorum ;) bi parcam oldugunun farkındasındır sen de,artık istesen de istemesen de yanındayım.kusacaksan bile yanımda kusmalısın :) bazen aynı seyleri düşündügümüzün farkına vardıgım insan,sporcu edeleli arkadasım benim.hep yanındayım..

belki bu yazıyı okumayacaksın bile ama okuman için değil içimden geldiği için yazıyorum zaten.ne kadar küçüktüm senle tanıştıgımda oysaki cekinmiştin sınıfa ilk girdiginde yanıma oturmaya değil mi? begenmiştim gözlerindeki denizi,ışıltıyı.dogum gunumde yarım elmayı paylaştıgım, bazen kızadıgım,kavga ettiğim ama sonunda hep birlikte oldugum, anlamsız kahkahaları atabildigim, günlüğümün tek okuyucusu(tabi ben de seninkinin) , ilklerimi paylaştıgım ve muhtesem bir annenin biricik sarı saclı kızı,galiba yaşayacak çok anımız olacak daha..

evimin vazgecilmez demirbaş kişisi,alkolik insan :) bu günü yaşamayı seven ve o sakladıgı içinde bircok şey barındıran (ee kocaman cüsseye barınrırsın artık o kadarcık) biliyorum bana kıyamıyosun kimi zaman.hep bi kabuk olsa da sen de, ben anlayabişliyorum seni ve bana güven verdigin için çok tesekkür ederim,iyiki ABİMSİN!

hey aslında okuyabilseydin(biliyorum senin de haberin olmayacak bundan) kesin su ana kadar neden benden bahsetmedi diye hayıflandın bile.insanın ablasının olması çok güsel.eskiyi özlüyorum aynı odayı paylaştıgımız zamanları,sana imrendigim küçüklüğümü, gece benim cenemin düşüp senin uyumamana sebep oldugum geceleri..biliyo musun ben hep seni öyle ,o zamnlardaki gibi düşünüyorum,yakın bi zamnada teyze olacaksam eger hala benim için odamı paylaştıgım ,kıkırdagım insan olarak kalacaksın..evli ve cocuklu bi anne olarak değil ;) huzurlu ol hep sen!

ne denir ki..hani başka sehirler mı ayırdı bizi,yollar mıydı uzak koyan herseyi? oysa biliyorum senle sık sık görüşemesekte hep aklının bi yarısı ben de.benim için kimi zaman abla kimi zaman dost kimi zaman küçük kardes olan, delikanlı kız arkadasım (o kaddar) selenim taaa 15 senelik arkadaşım, iyiki tanışmışız..

hayatta olmayanlar zaten ayrı bir yerde..

ve beni seven akrabalarım, sık sık ziyaretlerini eksik etmeyen yakınlarım(evde hala birilerinin yasadıgını düşünen insanlar) ,biricik teyzoşum,biricik dayım,bi yılımı paylaştıgım amcam(bamyalar için üzgünüm amca) sizleri seviyorum.

sizi seviyorum..
hayatıma iyiki girdiniz iyki bana küçük birer yer ayırdınız.

3 yorum:

Can dedi ki...

biriciğim benim sensin bu sevginin kaynağı güzel kılan her şeyi bana asla ama asla bu sevgiyi azaltacak bir şey yok; ne mesafeler ne de zaman. çünkü sen benim mutluluğumsun, senin yüzün güldükçe mutluyum ben de..

söyledim sana biliyorsun bundan sonra kimse seni benden daha fazla sevemeyecek.. söz veriyorum!

matilda dedi ki...

sahiden de çok güzel bir yazı olmuş...ellerine sağlık..

matilda dedi ki...

"Bir deniz gibisin bende. Sakla beni derinliğinde..."