4.10.06

şimdi okullu olduk!

evet en son hastaydım ya iyileştim artık:)ve şimdi okuluna gitmesi gereken bir ögretmen adayıyım.okul?! evet ilkogretim okuluna gidecegim bir saat kadar sonra.staj basladı artık ögrencilerimle birlikteyim.hiç kıskanmayın, belki onlardan birer parca bişiler cekebilirim sizin için.(burası aklımda yani, her ne kadar artık blogumu kapatma egiliminde olsam da)
ne diyordum; okulumdan gerekli evrakları aldım ,gecen hafat gittigimde bir ögrenci yanıbasıma gelip "ögretmenim siz kaçıncı sınıfların dersine gireceksiniz" dedi :) :) :) bana mı dedin..ben mi.. ögretmen.. hımm.. derken çocugu ayak üstü kandırdım(pis yalancı ögretmen seni) ya kandırmak değil de işte o gibi bişi.(rası nasıl oluo bilmiyorum aman çok soru sormayın işte) ben ortaokullara girecegim dedim.nihahahaha. ve cocuk olagan gülümsemesiyle "öyle mi! tamam" dedi koşa koşa gitti. görüşürüz evladım görüşürüz:) bahcede beklerken gözgöze geldigim minikler de ögretmen sanıp(ne yani ögretmenim zaten hıhh) daha bi cekingen oldular.
ayy şimdi heycan bastı bakalım bugun neler olacak?
"ögretmen hanım?"
:)

10 yorum:

Can dedi ki...

hayırlısı olsun örtmenim!

Can dedi ki...

hayır o benim örtmenim!

ashkar dedi ki...

bizimkiler lise öğrencisiydi. öğretmenim değilde hoca mı tercih ediyorlardı. en güzeli dışarda karşılaşıp sana öğretmenim demeleri. hele bide yanında bi arkadaşın varsa, havaya bakk beee.
hoca hanım :) iyi dersler.

blues dedi ki...

haha cok guzel yaa, kolay gelsin deniz hanim :)
( bu arada araya sIkIstIrdIgIn blog kapama eylemini atladim sanma, bak ben gittim mi biyere gidemedim sen de gitme tamam az yaz oz yaz ama yaz :) )

blacklebron dedi ki...

amanın amanınnn (:
büyümüş te örtmen de olmuşşşş dicekler şimdi teyzeler amcalar (:
bende diorum banane :P
iyi dersler örtmenlerin cicisi (:

deniz dedi ki...

@skulcan: hayırlısı olsun yaa :)

@tarkan: saol evladım :)

@number10: buyur sor yavrum

@skullcan: pişştt yaramazlık yok.

@ashkar: benim ögrencilerim çok minik ve eger bir gun yolda beni görüp "örtmenim"derlerse acayip birsey olur bu ya :) harika!

@jenerickson8926680947: senin adına yapcak bişiyim yok.seni baska bi okula alalım mı?

@northwind: tesekkür ederim canım.(düğer mevzu hala düşünülmekte)

@23.ℓєвяση : çok tesekkür ederim ..ciciyim ebek :)

hayat dedi ki...

güzel kızım sen mükemmel bir öğretmen olacaksın

aylak adam dedi ki...

hayırlı olsun

vintage biscuit dedi ki...

hayirli ugurlu olsunn
hersey gonlune gore olsun
mucx

Kazaam dedi ki...

hadi gecmis olsun bakalim ortmenim de, hayirli da olsun o da ayri da, niye kapatiyosun blogu? deli misin? ben deliyim de. ehahehe. meleba.