22.2.07

anlamsızım

kendimi iyi hissettigim söylenemez su an.kulaklarım yanıyor mesela.dudaklarım da şişmiş gibi.bakışlarım ışıksız.kendimi sevmediğim bir gündeyim.
her zaman dışarda beni bulurken yediğim içtigim seylerde pislikler, bu sefer yapmaya calıştıgım bulgur pilavında cıktı..hazır paket olunca ayıklama geregi duymadım(ki büyük hataymış bu) cotank diye dişlerime bişiler geldi..
işte bu da bahenesi oldu herseyin..kendimi sevmeme nedenim.iyi birisi olarak görmeme nedenim, taaa içine edeyim diyesim geldi(hiç demedim buyle birsey, ne olursa olsun bi güzellik çıkar bundan da demekten bıktım galiba) tükettim mi kendimi.yavas yavas tukeniyor muydum bilemiyorum.hep eskiyi mi özleyecegim.bir ucum orda mı olacak?
zaten minik velet bana tepki de vermedi, sanırım sevmiyor beni.tiz sesimi begenmemiş de olabilir. ben onu hissetmeye calışırken aklımdan gecenleri okuduysa eger ondan tepki vermemiş de olabilir.elimde değil..
bahtın güzel olsun miniğim.

4 yorum:

. dedi ki...

Bu düşüncelerden 1 kurtulabilsem de girsem.Huzuru meşki bir yakından görebilsem.Dürüst değilsem her ne varsa 5 paralık hayatı sarsam.Sıyrılsamda caysam 1 cevabınız var mıdır ki sorsam? Yok mu mesajı alan duyan ve dardayım hovardayım desem yalan bu imaj bize yaman ...

Can dedi ki...

o minik velet senin gibi bir teyzesi olduğu için ne kadar şanslı olduğunu bir bilse neler yapar biliyor musun?
tepikler yakında merak etme!

Adsız dedi ki...

Insanın doğasında var sanırım bir negativizm rüzgarına kapılıp bedenini sonbaharın kollarına bırakma dürtüsü.. Bazen boşlukta,karanlıkta kalıyoruz ama bir aydınlık mutlak ki var.Sen mükemmel bir insansın bunu düşündüğümü söylemek isterim sadece...

deniz dedi ki...

@number10: hep farklı mı yorumluyorum ne?

@bitter'melish: bitimi kafiyeli olmuş :)işine gelen de mesajı alır.(mesaj var mı ki?)

@skullcan:hehe evet tekmeledi sonunda.cok kuvvetli olcak teyzesinin bitanesi:)