5.8.07

ne yaptıgımı elbetteki biliyorum..ama karsı tarafa nasıl aktarabilirim. nasıl herseyin yolunda gittiğini gösterebilirim. sadece hisler mi gercek olanlar? hislerimde yanılmıyorum demek mi kafama çok karısıyor kimi zaman. işte o günlerden biri, hatta gün değil de saatlerden birini yasadım az evvel. anlatamadım kendimi, herseyin yolunda gittigini.. cirkin laflar değil de nebileyim işte. oluyor arada, hersey benim dengesizligimden mi diyorum.. ama ceken sey ne bilmiyorum.. tuhaf bir insanım hepsi bu.. kimselere bulaşmayayım madem..kimse de bana yanasmasın. oluru ne? olması gereken ne? sıkıldığım için mi tüm bunlar? DEĞİL. e o zaman nasıl anlatabilirim, nasıl cıkarım işin içinden. uzaklaşmam lazım kendimden, yerimden, cevremden, herkesten. bu mudur? uzaklaşında herseyi orada koyup gidecek miyim?
sıkıldım ve sıkkınlıgımı bile yansıtamayacak kadar ahmak mıyım? o kadar cok soru işareti var ki kafamda su an. ama yoktu sabahtan, dun, ondan önce..şimdi neden birden böyle oldu?
ben kendimce dogru olan seyleri yapıyorum. içim sıkılmıyor, huzurluyum su an. o zaman sıkan sey ne olabilir? biliyorum ki 4-4lük değil hiçbirsey.
secimler yapıyoruz, iyi kötü, dogru yanlış..bizi biz yaparken.kırıyoruz, kırılıyoruz.
biliyorum ama akratamıyorum..
hersey güzel olacak bir gun.