27.1.08

bugün doğmuşum

kutul mutul olsun benim doğum günüm.
kendimi şımartayım. kendimi öpeyim, koklayayım, kendime sarılayım. seviyorum seni deniz diyeyim. sağlıklı nice seneleler benimle olsun, huzurlu mutlu olayım. sevdiklerim yanımda olsun, değer verdiklerim..hep güzel olsun. etrafa neşe saçayım, saçtığım neşe bana geri yansısın. iyi niyetim çarpsın bi tarafa, bir diğer yerden geri dönsün bana çarpsın gelsin. çarpışalım öyle. biliyorum ki çevremdeki herkes tanıdığım herkes çok kıymetli, şanslı birisiyim ve hep değerli kimselerle birlikteyim.dilerim ki hep yanımda olsun o değerli insanlar. değerini bilen anlayan insanlar.anlatmak için çabalamayalım yürekten bilelim. dileklerim bitmez benim. hepi börtlek olayım ben

24.1.08

peeh

nasıl bir haftaysa anlayamadım gitti. resmen bir hafta içinde hayatımın akışı değişti. bünyem daha ne kadar şeye kaldıracak kimbilir. bir şekilde Ankara'ya da gitmiş oldum. hiç sevmedim orası ayrı. sevecek kadar kalmadım , gezmedim belki ama nebleyim işte. zaten hava soğuk, bi sürü resmi binalar, bi sürü insan, koşturmaca, renk yok memlekette yahu:)

19.1.08

aniden



herşey çok hzılı gelişiyor bazen. birden bire yollar çıkıyor. seçim, ama hiçbir zaman birşeyleri kıyaslama değil. geri dönüşü olan yollar, yeniden geleceğiniz, döneceğiniz yollar..



öyle işte değişik birşey benimkisi de. üzülmek desen değil sevinmek desen değil, hiçbir duyguyu yaşayamadım tam olarak. belki zaman geçince. o kadar hızlı ve o kadar sert oldu ki. paylaşmak istersiniz mutlulugunuzu ya, onay beklersiniz ya, istediğiniz birşeyi yapma konusunda. onay dediğim bir dokunuş, bir tebessüm, aşağı yukarı sallanan bir kafa, omzuna dokunan bir el..söz olmasa da olur. bazen sözden çok daha fazla şey anlatmaz mı ki onlar. hepsini beklersiniz işte. beklersiniz hep. doyumsuzdur ya insanoğlu ondan mıdır ki? hiç sanmam.



her zaman bekledikleriniz olmaz, sizin bekledikleriniz bir başkası için normal gelmeyebilir. doğru ya o zaman ne anlamı kalır.


ama ben böylesini de sevmiyorum. keşke diyorum.




keşke derken ben, zaman koşa koşa gidiyor. vakit az kaldı deniz yolcu.


gitti gider...


10.1.08

bunaltıcı finaller

sınavlar mıydı can sıkan?

bu sene mutlu bir sene olsun güzel olsun herşey diyerek girmiştim. inşallah dileğim gerçekleşir diye düşünürken..neyse boşver.