24.6.08

amanın da amanın

ne bu be şarkı vardı 4 cici kızın söylediği o gibi oldu girişim:) neymiş hepsiymiş, pek de mıymıy konuşuyorlar değil mi yav :) dizileri var bi de bunların orda gördüm de ondan diyorum. almıyor bi yerden sonra benim kafam, yaşlandım zaar. gençlik işte.

ee peki ben ne yazacaktım? unuttum. haa cici kız dedim ya, ben de cici kız olayım dedim kem küm derken biraz eğlendim kendimle biraz da güzel oldu be :) pabuçlar minik çantalar falan benim alışık olduğum bi tarz değil ya o bakımdan eğlendim. saçlarımı da kestirdim. ı'm looking for next! :)
















sıkılmalarım geçmiyor benim, evde durmaya gelemiyorum sanırım. kitap okuyayım dedim ona da başlamadım kalan lostları devam edeyim 4. sezonu bitirmeye ne kaldı zaten.

hmm bi de ben yaz tatili istiyorum. Deniz- Kum- Güneş olsun bir de ben olayım. gözlerimi açamayayım güneşten, balıklama dalayım yüzeyim yüzeyim ama hiç yorulmayayım. denizden çıkınca acıkırsın ya işte o iştahla bi sürü şey yiyeyim. güneş kremi kokayım. deniz kokayım. ihtiyacım var buna.
















ahah en kötü ben küçükken kullandığım şişme havuzumu balkona kurayım orda deniz havası yaratayım :) bak bu iyi fikir sanki..

Hiç yorum yok: