22.7.06

bloglara uzak kaldım diye düşünürken sonunda tam anlamıyla oturdum basına.
neyse ben geldim ama takip edecek bir cift değil de bir TEK gözüm var.ben güzel güzel evde otururken dışarı bile adım atmazken sonunda ikinci vizemin yerine gececek olan projem için anaokuluna gitmeye karar verdim.evet o gun bugundu.aldım elime fotograf makinemı cıktım yola.bu arada yanımda number10 var yoldas odu sağolsun. ben neden lafı uzatıyorum ki bu kadar anaokuluna gittik ama iki girişi olan okula nerden girecegimizi düşünürken bahceden gectik .işte olay burda ;ben gecemedim direk karardı gözüm!çotank diye oturdum kaldım. bizim anaokulunun bahce kapısının üzerinde bi demir varmış tabi ben onu görmedim(benim sakarlıgım kabul ediyorum) kafa attım oraya ama gercekten anladım o kelime grubunun manasını.'hayatım film seridi gibi gözümün önünden gecti' bu lafa ilave olarak karartı hakimdi olayda.arkadasım sagolsun yanımdaydı iyiki, hemen anaokuluna girdik(hemen girmedik benim toparlanmam zaman aldı) ben projeyi unuttum zaten direk calışanlardan biri bana buz getirdi ve eriyene kadar orda girişte oturduk.gözümden istemdışı yaş geliyordu( istemdışı falan değil yahu, anaokulunda,hem de girişinde ağlıyorum demeyi yediremiyorum kendime ondan) ama bir kaç damla aktı gözümden işte.tenturdiyot falan surdu number10. ama acıyo işte. ordan çıkıp bi polikliniğe ugradık ,saolsun bu saglıkcılar ne kadar alakalı insanlar(yersen) siz zaten gerekeni yapmışsınız dedi ve suratımıza 'hade cıkın gidin gari' demek istedi dolaylı yönden. eczaneye girdik o da bi krem onerdi şişlik için.
işte ben şimdi evdeyim ama sol kaşım gayet şiş ve hafiften mor acaba sabaha ve diger gunlere iyice morluk artmış mı olcak ki? ya da gözümü altına kadar inerse o morluk? ya da morlugu gectim ben gözümü acamayacak kadar bir şişlikle uyanırsam sabaha?
korkuyorum,bi de acıyor işte(demiştim galiba)

paylaşmak istedim ben de bunu ,pek de gerekli değil hani..aman ne bileyim işte ilgiye ihtiyacım var.böhüü böhhü böhhüü aglarım bak..ağlıyorum.

ha bi de azcık bi çizik var acaba tetanoz olmam gerekir mi ki?

7 yorum:

theimaginationinside dedi ki...

sağlıkçı değilim ama dedikleri gibi yapacak bir şey kalmamış :) çok çok geçmiş olsun. şişlik inmez ve ağrın artarsa ki göz önemli çünkü mutlaka tekrar git bi sağlık kuruluşuna. o zaman dikkate alırlar eminim. tekrar geçmiş olsun, kendine dikkat et.

deniz dedi ki...

@depresif visne: çok saol..şimdilik sisliği gecti gibi ama morluk var :(

ashkar dedi ki...

büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın, Allah korusun daha kötüsünden, benim öyle bi olaydan 3 gün kör gezmişliğim var valla.Ama benimki retina çizilmesiydi.Tetanoz için bence bi git sor büyük ihtimalle yapacaklardır.

vintage biscuit dedi ki...

gec kaldimmm galibaaa
gecmiss olsunn babyyyy
nasil son durumm

deniz dedi ki...

@ashkar: cok saol ama tetanoz 24 saat içinde yapılmalıymış galiba..ve benim için artık gec :)

@vintage:saol püsküütcüm.son durumu haber ediyorum; şişlik gecti ama morluk daha belirginleşti sanki :/

Unknown dedi ki...

anam yazık yazık sana be.Üzüldüm bak şimdi.Tetanos olmayasın bi de:))

deniz dedi ki...

geçti artık, belli bile değil,ancak çok dikkatli bakılınca hafiften sana selam veriyo :)
saolun tekrardan arkadaslar!