17.11.06

uyumak istiyorum

hiç uyanmadan uyumak istiyorum saatlerce..düzensizliğin vermiş oldugu yorgunluk hakim tüm vucudumda, beynimde..kendimi bıraktım odamda bile düzensizlik var, evde, ayakkabıları çıkarışımda..biraz uyusam geçer belki.gözlerim agır geliyor. imla kurallarına uymak istemiyorum. ama onlar olmadan da anlam eksilecek sanki(DM duydun mu) üüff yaa..ben hayattan istifa etsem benim yerime kim yapabilir görevlerimi? var mı gönüllü? haheuheaha(gülmek gibi birsey bu da, düzensiz dimi)
derdim ki eskiden arkadaslarıma" ne bitmek bilmez rapormuş ödevmiş bilmemneymiş bunlar" diye..sanırım iş başa gelince anlaşılıyor.Aslında bu da tembeliğimden son güne kaldı hepsi de ondan.ben zaten dahiyim ya(ee dahiler burcuyum yalan mı) herseyi bi gunde hatta bir saatte halledebilirim.üstün yeteneklerim var.ama uyku yetenegimi kullanmak istiyorum su an..neyse mayk fazla coşkuya gereNk yok. alırım anahtarını!?

10 yorum:

Can dedi ki...

e o kadar yardım ettik el insaf aaa..

deniz dedi ki...

:)

DRNEFES dedi ki...

slm deniz...teşekkür ederim yorumun için..ama artık pamugum sitesinde yazıorum oraya beklerim...
uyumak depresyon belirtilerindendir..sakın depresyona girme:(

Adsız dedi ki...

Burada biri imla kurallarına dikkat etmiyormuş. Kim bi adım öne çıksın? :D

Uyku isteği depresyon belirtisi evet. Ama aynı zamanda bir çözümdür. Uyku insanın psikoloğudur. O an kafanı yoran gereksiz şeyleri silerek dinçleşmeyi sağlar. Tabi gereklilik veya gereksizlik bilinçaltı ile yapılan görüşmeler sonucunda kararlaştırır. Genellikle üst bilinçten bağımsızdır. (Ne dedim ben ya)

İnsan bazen kendini düşüncelere boğar. İstem dışı, karakteri öyledir (Duydun mu skullcan? (ebeledim...patapatpatapatapatapata)) Bazen kendi kendini kurtaramayacak şekilde aciz kalır. Düşerken birinin tutması gerekir...

Can dedi ki...

uzanan elleri görmek de lazım yada kendini yerden yere vurmamak..

deniz dedi ki...

Qmenapoz abla: gercekten böyle birsey olabilir..düşünmek gerek.diger siteye de ugrarım, ziyaret iadesi için tesekkürler :)

@DM:(deniz bir adım öne çıkarak)depresyondayım(mı) yok canım değilim.ama uykuyu seviyorum işte.düşünceler hep var bi de.gitmiyor ki aklımdan.neyse derin konulara girmemek gerek:) (deniz kaçarak uzaklaşır-patapatapata-)

@skull; "ya da" ayrı yazılacak, kurallara uymak gerek :P

Can dedi ki...

"bağa mı didin?"

Adsız dedi ki...

Başka şeylerle oyalamak lazım beyni... Boş durmamak... Spor ilk tavsiye edilendir klasiktir. ghozy olsa meditasyon tavsiye ederdi yanında. Deniyorum meditasyonu da anlattı sağolsun ghozy :) Konsantrasyonu bozuk biri olarak benim için zor ilk başları...

ashkar dedi ki...

sesin yerine ben uyuyorum sanırım :)) insan boş olunca böyle oluyormuş demek ki, saat 2 den önce kalkmıyorum (söylemesemiydim acaba) :))

Can dedi ki...

dm: gezmek lazım! dolaşmak lazım..