22.8.09

yorgun

ben deniz oldukça yorgun olmakla birlikte şu an tv'de rastladığım seda sayan sayesinde nasıl bi ruh hali içine gireceğimi kestirememiş durumdayım. neydi o birden patladı ya, bizim Issız Adam. hah işte filmle birlikte müziğinden tutun da günümüzdeki aşklara kadar herşey yeniden yazıldı biçildi değerlendirildi -ki hepimiz biliyoruz bu süreci- hala daha etkisini gösteriyor. sedanım "anlamazdın" şarkısını yeniden yorumlamış. yorum yapamıyorum. lütfen kanalı değiştirir misiniz?

hep kalabilirim o anda dediğiniz bir an'ı düşünsenize. iki dakkalığına çok değil. ama öncesini sonrasını karıştırmadan, sadece o an. tebessüm oluşuyor yüzünüzde. bir şarkı bile bu hale getirebiliyor bazen. güzel hisler bunlar. yaşam belirtileri.



5 yorum:

Müge E. dedi ki...

Aslında Ayla teyzemin yorumunladığı şarkıdan da anladığımız üzre(ki kesinlikle seda sayan vb.lerinden dinlememek lazım onlar ciddi hasarlara sebebiyet verebiliyo:)
bu ıssız adamlar zamanın her evresinde varmış zaten...
Mantıklı düşünüldüğünde romeolar,mecnunlar,ferhatlar olduğu kadar bunlarda vardır yani niye bu kadar büyütülüyo ki...

hep kalabilirim dediğim o anda kalınca yüzümde tebessüm oluyo ama sonrası hiç güzel olmuyo be denizcim:( şarkı güzelmiş...

Müge E. dedi ki...

ps: ayla teyze değil ayten:D ayla nerden çıktı ki şimdi:D

deniz dedi ki...

heh o adamlardan hep varmış da filmle birlikte dank etti bizde demek ki.
"o an" öylece anımsanmalı herhalde. baska öğeleri karıştırınca o an, o anda yok oluyveriyor.

liset dedi ki...

Ohhh it's such a shame I can't read all of this! Do you take these pictures? They are SOOOOOO, sooo beautiful!

deniz dedi ki...

oh really sorry for that you couldn't read all these..but my english isn't very well to explain everything in my poor blog :)
also i didn't take this pic. i found it from deviantart. but sometimes i put on my profile my photos as you see the little girl's pic. who is my niece.