7.3.07

aldanıveriyorlar

Deli kızım uyan
Söylenenler yalan
Deli kızım uyan
Bir tek sensin duyan..

hüzünlü.
özlerdim kese yogurdu aldıgım bakkalı, abimle nar taneleri yeme yarışını, otobus duragını, 10 dakika içinde istedigim yere varmayı(tabi uyuşuklugumu saymazsak), " korkuyorum benimle uyur musun" dediğim akşamları, bilye oynarken 5'lik bilye kazanmaya calışmayı,ablamı çenem sayesinde uyutmadıgım geceleri, pemcereden yagmuru izleyip o sarkıyı söyledigim günleri.. uzaklara gitseydim eger, özleyecegim seylerden birisi de yol üzerinde bulunan erik agacları olurdu. onların cabucak aldanıvermelerini de seviyorum.
büyüdüm, kocaman oldum, öğrendim öğreniyorum da özlem nasıl giderilir bir türlü kestiremedim..

8 yorum:

. dedi ki...

en kötü şeylerdendir hasret, gurbet, özlem...bende bir çözüm bulamadım ):

Adsız dedi ki...

Özlem,hasret.. Sanırım verilen değerler ile alakalı bir şey bu seni ne kadar etkilediği ne kadar yer ettiği senin de ona ne kadar değer verdiğinle alakalı,bazen özlem duyuyoruz geçmişe,ama dönemiyoruz.Elbette ki dönemeyeceğiz yada eski zamanların bize uzak bahçelerinin eriklerinden yiyemeyeceğiz bir daha şimdi marketten almak zorundayız o sevdiğimiz meyveyi ve alırken hatırlayacağız ağaçtakini.Özlem her yerde her şekilde baş gösterir çaresi ya sizin hissiz olmanızdır yada özlemini çekecek başka olgular bulmanızdır ;)

Adsız dedi ki...

ah ahh işte al bendende o kadar...

Unknown dedi ki...

alışmak özlemin üstüne bir örtü gibi serilir...

Misterio dedi ki...

Özledikçe de öğrenemeyeceğiz sanırım bunu...hele biz deli kızlar... ;)

deniz dedi ki...

@bitter melish: gurbet tadmadım henuz, hasret ve özlem ise sık sık hissettiklerim arasında. eskiyi, 'eski ben'i özlüyorum..

@zen: baska türlü birsey benim istedigim, ne agaca benzer ne de buluta..

@oben: sanırım çözüm gecmisi güzellikleriyel hatırda tutmak, yeni güzelliklere kucak açmak..biz istesek de istemesek de hep bir hasret, hep bir özlem olacak.

@meltem: alışmak en zor olanı :(

@misterio: ben deliyim, evet:)

YALNIZLIK OKULU dedi ki...

ne yaptın deniz ya eldın bizi götürdün toz raflara sakladığımız geçmişimize...zaman derler ya herşeyin ilacıdır da bir tek anıları silemez kalplerden...bu yüzden izafiyet teorisini aşkla anlatır albert amca...

Can dedi ki...

bulunacaktır bir yolu merak etme..


bir de değerlisin unutma.